Whats (+34) 722 264 334 - Horarios de 9:00- 14:00 y de 16.30 - 20:00 info@barrankisme.com

Barranc de Viu de Llevata

60,00

Barranc molt aquàtic, bonic i esportiu que combina gairebé totes les tècniques dels descens de barrancs.

Nivell: Perfeccionament

Aquest barranc no està en venda on-line, ja que volem assessorar-te.

Agotado

Descripció del producte

Comença el descens amb dos ressalts de 2 i 3 metres bastant encanonats i seguim amb un salt de 5 metres i un rapel de 7, seguidament caminarem uns 700 metres de tram obert fins arribar a la zona més esportiva del barranc, on trobarem alguns salts de fins a 8 metres i tobogans i on també passarem pel conegut pas del “Tarzán” amb un salt de 6 metres.

Rapel més alt: 10 metres
Aproximació: 15 minuts
Descens: 3:00 hores aprox.
Tornada: 40 minuts
Època recomanada: D’abril a setembre
Lloc: Alta Ribagorça
  • Una experiència única amb l’equip de Barrankisme.com.
  • Guia titulat, Tècnic esportiu en descens de barrancs (ECAM), Primers auxilis.
  • Assegurances d’accidents i Responsabilitat Civil.
  • Material millors marques (casc, arnés, motxilla i vestit de neoprè)
  • Botes especifiques de barrancs.
  • Pic-nic per l’activitat.
  • Pantaló curt tipus malla per caminar, opcional: gorra i crema solar.
  • Banyador o bikini, i una tovallola petita.
  • Si tens un peu menor del nº35 o major del nº46 has de portar unes botes de muntanya o calçat esportiu que es pugui mullar (no les típiques sabatilles de riu).
  • Samarreta tèrmica de polièster o licra en cas de obtenir-la.

Barrankisme és una empresa d’activitats en el sector de turisme actiu i registrada en el cens del Consell Català del esport, amb tots els seus tècnics qualificats segons la Llei 3/2008, i els seus corresponents assegurances d’accidents i responsabilitat civil contractats per a cada participant.

El material proporcionat per l’empresa és material específic i homologat CE, en el cas de portar material propi aquest serà revisat pels tècnics i decidiran si pot ser utilitzat.

No inclou transport de desplaçament de les activitats, si no és que el client ho contracti.

El client es compromet a informar a l’empresa si ha patit alguna lesió física greu amb anterioritat o recent i es valorarà el seu estat per poder realitzar l’activitat. No haver ingerit algun tipus d’estupefaent, alcohol o medicament (en el cas d’haver ingerit algun medicament cal informar el guia que producte es tracta) abans de realitzar l’activitat així com també informar de malalties cròniques com cardiovasculars, diabetis o asma i és obligatori portar els medicaments necessaris, i en el cas de les dones estan obligades a informar si hi ha un possible embaràs.

Els menors d’edat aniran acompanyats d’un adult, en el cas contrari els pares o tutors legals hauran de signar una autorització.

Les activitats estan subjectes a la climatologia adversa, en el cas que la climatologia no ens permeti realitzar l’activitat quedarà modificada d’horari i fins i tot suspesa sota el criteri del tècnic o del director tècnic de l’empresa, es reemborsarà l’import pagat o es podrà realitzar un altre dia.

Les cancel·lacions amb menys de 48 hores o no presentació comportaran la demanada dels serveis contractats i de l’import abonat.

Els preus són amb el 21% d’IVA inclòs.

Les dades i informacions personals aniran a una base de dades utilitzada únicament per Barrankisme i seran tractades amb confidencialitat. Si no vols rebre notícies, informació o ofertes hauràs de comunicar-ho a l’empresa.

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Barranc de Viu de Llevata”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *