Whats (+34) 722 264 334 - Horarios de 9:00- 14:00 y de 16.30 - 20:00 info@barrankisme.com

CURS D’INICIACIÓ ALS DESCENS DE BARRANCS

135,00

  • Curso de iniciación en descensos de barrancos de 4 días repartidos en 2 módulos de aprendizaje. Disponiendo al alumno de poder hacer diferentes fines de semana o entre semana.
  • Con el presente curso se pretende acercar el deportista a la práctica segura. El temario del curso se desarrollarán a través de un programa intensivo, donde alternarán las sesiones teóricas y prácticas.

Descripción

Curs iniciació als descensos de barrancs

  • BARRANKISME ofereix cursos de descensos de barrancs, ja que és una activitat que en els últims anys no deixa de créixer i amb una gran demanda cada vegada més gent vol realitzar cursos per poder formar-se i així realitzar els descensos amb més seguretat.
  • Del Pallars Sobirà i Pallars Jussà és el paratge escollit per al desenvolupament del curs, ja que aquest és sens dubte un espai altament adequat, la província Lleida molt rica per a la pràctica del barranquisme, amb més de 160 barrancs catalogats. D’altra banda, es tracta d’un Espai Natural, sensibilitzar al practicant a mantenir i tenir cura d’un entorn propietat de tots.
  • Cal destacar que encara que se superi el curs satisfactòriament, no es dota encara al practicant d’un nivell suficient com per ser autònom dins de qualsevol barranc, sinó que, experiència i altres cursos de perfeccionament seran necessaris per obtenir aquest nivell.